Google Moje Preduzece

Google Moje Preduzece

Moje Preduzece na Google, ili kako se sada zove Profil Preduzeca, omogucava vlasnicima preduzeca da do klijenata dođu putem Google pretrage i Google mapa.

Odrzavanje profila preduzeca vam pomaze da povecate svoju vidljivost na Google-u, steknete kredibilitet recenzijama i kontrolisete informacije o preduzecu.

U nastavku saznajte sve o Google Preduzecu. 

Sta je Google Moje Preduzece

Google Moje Preduzece je besplatna platforma koju Google nudi preduzecima kako bi upravljali svojim online prisustvom i informacijama na Google pretrazi i Google Mapama. Ova platforma omogucava preduzecima da kontrolicu i azuriraju informacije koje se prikazuju kada korisnici pretrazuju njihovu firmu ili lokal na Google pretrazi i mapama. 

Cak i ako nemate fizicku radnju, i dalje mozete imati nalog sve dok imate kontakt sa kupcima.

Ono sto je odlicno u vezi sa ovom platformom je sto je 100% besplatno! 

Ovako izgleda Google Moje Preduzece: 

Google Moje Preduzece

Koje su prednosti Mog Preduzeca na Google-u?

Ovu su tri osnovne prednosti Mog Preduzeca na Google-u:

1. Poboljsava vidljivost na Google pretrazi

Kada trazite nesto na Google-u, verovatno ste primetili mapu i pratecu listu preduzeca koja odgovaraju vasoj pretrazi. Ovo se zove „lokalni paket“. Mnogo je veca verovatnoca da ce se kompanije sa dobro optimizovanim Google profilima preduzeca pojaviti u ovim rezultatima.

Google Moje Preduzece je osnovni faktor lokalnog SEO-a. Saznajte vise o lokalnom SEO-u ovde.

2. Povecava poverenje i verodostojnost

98% korisnika cita onlajn recenzije lokalnih preduzeca. Recenzije su i zvezdice, koje mogu biti od 1 do 5, i komentari koji ljudi ostavljaju. Recenzije pruzaju vredne povratne informacije o vasem preduzecu. Mozete da odgovarate na recenzije, sto moze pomoci u izgradnji poverenja kod vasih klijenata.

Kupci ipak ne ocekuju 100% savrsene kritike. Prema Google-u, kombinacija pozitivnih i negativnih recenzija je zapravo verodostojnija. Odgovaranje na recenzije odlican je nacin da izgradite poverenje i kredibilitet kod vasih sadasnjih i buducih klijenata.

3. Pruzanje poslovnih informacija

Google Moje Preduzece vam daje mogucnost da prikazete svoje radno vreme, kontakt informacije, web stranicu, usluge i druge bitne informacije. 

Pored toga, mozete da obavestite svoje klijente o privremenim promenama. Na primer, mozete da prikazete radno vreme tokom praznika ili da oznacite svoje preduzece kao privremeno zatvoreno.

Google Moje Preduzece

PS Websites i Google Moje Preduzece

Vođenje Google Preduzeca je mnogo vise nego jednostavno pravljenje profila i ubacivanje radnog vremena i kontakt telefona. Vase preduzece se nece magicno pojaviti na prvom mestu samo zato sto ste ga napravili. Potrebno je njegovo odrzavanje. Odrzavanje Google Preduzeca obuhvata ubacivanje slika i videa, resavanje problema, odgovaranja na recenzije itd. 

U nase Standard i Gold Website pakete ukljucena je i izrada Google Preduzeca. 

Za vise informacija o ceni i izradi vaseg web sajta mozete nas kontaktirati putem mail-a (kontakt@izrada-sajtova.org.rs) ili kontakt telefona (+381 62 75 72 71) ili pogledajte nas cenovnik.